Velgenherstel in Emmen

Velgen laten herstellen bij Van Leeuwen Velgherstel

Net iets te dicht bij die stoeprand geparkeerd? Het overkomt ons allemaal wel een keer. Dan is het fijn om te weten dat bij Van Leeuwen Velgherstel uw velg weer in mum van tijd als nieuw is. Of het nou gaat om aluminium velgen, magnesium velgen of CNC gedraaide velgen, bij Van Leeuwen bent u aan het juiste adres. Van Leeuwen Velgherstel zet service voorop! Daarom bieden wij graag de mogelijkheid om uw velg bij u op locatie op te halen en terug te brengen. Een afspraak maken kunt u gemakkelijk doen door contact met ons op te nemen. Onze specialisten gaan direct voor u aan de slag.

Velgherstel

Voordat de velg gespoten of gepoedercoat kan worden, moet de velg egaal worden gemaakt. Zitten er krasse, schaafplekken of deukjes op de velg, dan worden deze hersteld. Zo wordt de velg weer als nieuw!

Velgen spuiten

Wanneer de velg helemaal vlak is gemaakt, kan de velg gespoten worden. Uw velgen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. Ook tweekleurig is bij Van Leeuwen geen probleem.

Velgen richten

Voelt u een trilling in het stuur of in de stoel? Dan kan het zijn dat de velgen beschadigd zijn. Een kromme velg kan erg vervelend zijn tijdens het rijden en te lang doorrijden met een beschadigde velg kan schade aan de rest van de auto veroorzaken. Gelukkig kunt u ook voor het richten van velgen bij Van Leeuwen Velgherstel terecht.

CNC afdraaien

Je ziet het steeds vaker, een CNC afgedraaide velg. Het herstellen van deze velgen gaat op een andere manier dan de gewone velgen. Bij Van Leeuwen Velgherstel beschikken wij over de juiste slimme apparatuur om uw velg er weer als nieuw uit te laten zien. Onze volledige geautomatiseerde machine levert de beste kwaliteit met de snelst mogelijke doorlooptijd voor de reparatie van diamant geslepen velgen tot 35 inch. Elke velg wordt door een laser gescand. De velggegevens worden opgeslagen in de software en past daar het programma op aan. Zo wordt de velg weer hersteld naar de originele staat.