Bij Van Leeuwen Autoschade herstellen wij alle soorten schades.

  • Spotrepair
  • Richtwerk
  • Restylen
  • Spuitwerk
  • Velgenreparatie
  • Bekleding reparatie
  • Koplamp reparatie
  • Car Reconditioning

SPOT REPAIR

Parkeerschade? Plaatselijke beschadiging? Steenslag? Dan is dit de reparatiemethode voor uw auto!

Reparatie van lakschade zonder volledige delen over te spuiten is mogelijk door Spotrepair. Bij deze methode wordt de plaatselijke schade overgespoten. Een Spotrepair kent in principe dezelfde handelingen als traditioneel schadeherstel echter worden er wel specifieke technieken gebruikt. Door gebruik te maken van UV en lucht drogende lakken kan een Spotrepair al binnen 1,5 uur zijn uitgevoerd. Vanzelfsprekend is een Spotrepair ook vriendelijker voor milieu en uw portemonnee dan traditioneel schadeherstel. De meeste Spotrepairs kunnen ook op locatie worden uitgevoerd.

RICHTWERK

Wanneer er sprake is van schade aan het carrosserie van een auto is richtwerk noodzakelijk. Om dit type werkzaamheden te verrichten is een goede richtbank, een meetsysteem en een vakkundige hersteller een vereiste. Omdat wij bij Van Leeuwen Autoschade vinden dat wij u bij alle schades van dienst moeten kunnen zijn hebben wij al het materieel in huis om ook uw auto te kunnen richten. Het richten van auto’s vereist vakkennis, precisie en vaardigheid daarvoor bent u bij Van Leeuwen Autoschade aan het juiste adres. Er wordt immers gewerkt aan de basis van uw auto. Bij Van Leeuwen Autoschade kunnen wij uw auto vakkundig richten.
 

Restylen

Restylen Parkeerdeukje(s)? Eikels op het dak? Hagelbui tijdens de vakantie? Dan is dit de reparatiemethode voor uw auto!

Deze reparatiemethode wordt ook wel “uitdeuken zonder spuiten” genoemd. Kleine deukjes in uw auto waarbij de lak niet beschadigd is kunnen met deze techniek zeer snel en kostenbesparend worden gerepareerd met een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Bij deze techniek blijft de originele fabriekslaklaag behouden. Het is een snelle, goedkopere en milieuvriendelijke reparatiemethode die ook op locatie kan worden uitgevoerd.

Is de deuk te groot om te restylen dan gebruiken we alsnog deze techniek waarnaar de deuk wordt strak geschuurd en het beschadigde element wordt voorzien van een nieuwe laklaag deze methode wordt ook wel “Push and Paint” genoemd.

Spuitwerk

Een essentieel onderdeel van schadeherstel is het spuitwerk. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk lakschade te repareren met een Spotrepair. Echter kan dit niet altijd. Grotere schades zullen nog met traditioneel schadeherstel en daarom ook traditioneel spuitwerk gerepareerd moeten worden. Natuurlijk kunnen wij ook deze werkzaamheden op vakkundige wijze voor u verrichten. Bij Van Leeuwen Autoschade zijn wij voorzien van een uitermate moderne spuiterij waar wij zelf u lak kunnen inmeten waardoor uw kleur met een uniek recept wordt gemaakt. Geen kleur is gelijk dus het recept ook niet! Door het inmeten van de lak wordt de kans op kleurverschil fors verkleind.

Bij Van Leeuwen Autoschade kunnen we niet alleen auto’s spuiten wij, spuiten alles waar een kleur op zit! U kunt bijvoorbeeld denken aan uw boot, aanhanger of uw keuken. Uw klus is immers onze uitdaging!
 

Velgen reparatie

Beschadigde velgranden zijn vaak een doorn in het oog van de eigenaar. Het vervangen van velgen is echter duur en velgen zijn kwetsbare onderdelen van uw auto. Helaas weten veel mensen niet dat velgen tegenwoordig ook hersteld kunnen worden. Dit is vaak veel goedkoper dan een nieuwe velg met hetzelfde resultaat. Zelfs aluminium velgen of velgen met Chroomlook worden bij Van Leeuwen Autoschade hersteld.

Van Leeuwen Autoschade is gespecialiseerd in het repareren van bicolor velgen, ook wel velgen met gepolijste randen genoemd. Eerder konden deze velgen niet worden hersteld en moesten deze dus vervangen worden bij een beschadiging.

Van Leeuwen Autoschade heeft geïnvesteerd in opleiding en juiste werkplaatsinrichting om ook uw bicolor velgen te kunnen herstellen! Ook voor het richten van uw kromme velg kunt u bij Van Leeuwen Autoschade terecht.

Uw beschadigde velg is onze uitdaging!

Bekleding reparatie

De bekleding in uw auto heeft veel te verduren. Het gebeurd dan ook regelmatig dat er beschadigingen in het leer of kunststof van uw interieur ontstaan. Ook voor reparatie van deze beschadigingen aan uw interieur kunt u bij Van Leeuwen Autoschade terecht. Wij herstellen uw interieur ook op locatie.
 

KOPLAMP reparatie

Vergeelde of verweerde koplampen verslechten het lichtbeeld van uw auto en doen daarnaast ook afbreuk aan uw auto. Door de koplampen in veelvoudige stappen te schuren en daarna te spuiten met een UV werende coating zijn de koplampen weer als nieuw. Het resultaat is verbluffend, de koplampen kunnen nu weer jaren mee, uw lichtopbrengst is weer optimaal en ook voor de wettelijke APK keuring zijn de lampen goedgekeurd.

Normaal dienen versleten koplampen te worden vervangen maar door deze techniek dus niet meer! Dit bespaart u geld en is beter voor het milieu maar doet niet af aan de kwaliteit!

Car Reconditioning

Heeft u geen schade, maar wilt u uw auto eens een goede reinigingsbeurt geven? Dan is een Car Reconditioning behandeling hiervoor uitermate geschikt. Zowel het interieur als het exterieur van uw auto worden professioneel gereinigd. Oppervlakkige krassen in de lak verdwijnen waardoor uw auto weer als nieuw zal glanzen. Het interieur zal volledig gereinigd worden, inclusief de bekleding. Met deze behandeling is uw auto weer zoals deze uit de showroom zou komen rijden.