Car Cleaning in Emmen

Auto laten reinigen bij TVL Car Cleaning

Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. In onze poetshal op het industrieterrein in Emmen word uw auto handmatig gepoetst, het interieur wordt grondig gereinigd (ook in alle hoekjes!) en nare geurtjes worden verwijderd.


100% veilige producten en werkwijze

We maken alleen gebruik van hoogwaardige producten, met oog op het milieu en bescherming van uw auto. Daarom gaan we handmatig te werk, zodat er geen krassen of andere beschadigingen ontstaan. Wij zorgen ervoor dat het voelt alsof uw auto weer vers uit de showroom komt!


Autopoetsen tot hij glimt

Het goed poetsen van een auto zorgt ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet. Na een voorwas wordt uw auto met de hand gepoetst totdat hij glimt. Naast het poetsen zorgen wij ook voor het polijsten van de koplampen, reinigen van de velgen en het aanbrengen van een speciale coating, zodat u zelf niet regelmatig hoeft te poetsen!


Interieur en bekleding reinigen

Door middel van speciale producten en machines zorgen we ervoor dat ook uw interieur er weer als nieuw uitziet. Het interieur wordt grondig gestofzuigd, zodat vuil en viezigheid (ook in alle kleine hoekjes en gaten!) volledig verdwijnt. Daarna wordt uw interieur met speciale producten gereinigd om vlekken uit de bekleding te halen.
 

Langdurig resultaat door lakverzegeling

Na het reinigen van uw auto brengen we een beschermlaag aan. Dit wordt ook wel een lakpantser genoemd. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat glans en kleur behouden wordt, zonder zelf regelmatig te hoeven poetsen.

Professioneel lak polijsten

Kleine krasjes of dof geworden lak? Naast het reinigen van uw volledige auto verzorgen we ook het professioneel polijsten van de lak. Dit zorgt ervoor dat de lak een prachtige glans, diepte en reflectie krijgt. Met zorg, aandacht en jarenlange ervaring herstellen wij uw lak weer tot showroomstaat.

Auto weer als nieuw voor de winter

Car Cleaning en lak polijsten bij TVL Car Cleaning zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent voor de winter. Door car cleaning wordt uw auto brandschoon en ruikt weer lekker fris. Met lakverzegeling behoudt u niet alleen glans en kleur, het zorgt er ook voor dat bijvoorbeeld strooizout minder goed hecht. Zo bent u optimaal voorbereid voor de winter. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of maak een afspraak via 0591-394539.

Wat klanten vinden

Deze week mijn auto laten reinigen door TVL Car Cleaning. Brandschoon! Blij verrast dat ook het handschoenenvakje enz. zijn schoongemaakt. Er hing zelfs een geurboompje in. Top service!!! Kom dit najaar nog terug voor een polijstbehandeling.
Johan (36), Emmen