OverVan Leeuwen Autoschade

Kwaliteit

Onze slogan is niet voor niets: Vandaag Perfect, Morgen Beter! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en zijn voortdurend op zoek naar betere materialen en technieken. Stilstaan is achteruitgaan, ook als het over kwaliteit gaat. Dit betekent niet dat traditioneel vakmanschap niet belangrijk is. Juist de combinatie tussen vakmanschap en creativiteit resulteert in innovatie en kwaliteit.
Service&Efficiëntie

Onze Service

Wanneer het nu gaat om een spoedreparatie of het halen en terugbrengen van auto’s, u kunt altijd op ons rekenen. Het gebeurt meer dan eens dat wij buiten openingstijden reparaties uitvoeren om aan de wensen van onze klant te voldoen. Ook halen wij de auto’s bij u op en brengen deze na reparatie terug. Alle reparaties kunnen worden uitgevoerd, zodat u de auto showroom-klaar terug krijgt. Reparatie voor particulieren? Geen probleem, wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn aangesloten bij het initiatief Jijbepaalt. Op deze manier zorgen we dat u bepaalt op welke wijze uw schade gerepareerd wordt, in plaats van uw verzekeraar.

Altijd Efficiënt

Net zoals wij streven naar de hoogste kwaliteit, zijn wij ook voortdurend bezig om onze werkzaamheden efficiënter te laten verlopen. Dit betekent dat de reparatietijden bij ons fors korter zijn dan bij traditionele schadeherstellers, u bent uw auto dus minder lang kwijt. Veel reparaties verrichten wij zelfs binnen een uur op locatie of binnen twee uur met haal- en breng-service. Deze efficiëntie houdt ook in dat de kosten voor schadeherstel vaak veel lager zijn dan bij traditioneel schadeherstel. U krijgt dus de beste kwaliteit, tegen de beste prijs in combinatie met uitstekende service.

Onze krachtzijn onze mensen

Theo van Leeuwen – Mede-eigenaar
Dave van Leeuwen – Mede-eigenaar
Marten van Leeuwen – Mede-eigenaar
Tim van Kempen – Schadehersteller
Arie Heikoop – Schadehersteller
Daniël Louwes – Schadehersteller
Lourens Middel – Chauffeur
Mathijs Klement – Schadehersteller
Jerricho Hooijer – Schadehersteller
Nicole van Leeuwen – Receptioniste
Jan Kievit – Schadehersteller